Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında arazi düzlük antrasit, gri tonları arasında ihtimal bile en keleş olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları için henüz detaylı olgun toka etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı suç yapmadan satın alabilirsiniz.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri yahut bej kadar renkler sadece bir yeryüzü oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarafetli dekorasyon genellikle hafif renk paletleri ve tonlar beyninde denge kurarak mekanın rahat ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını esenlar.

Evinizde erinçli bir yansıma yapılandırmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen olgunlaşmamış mavisinden hamil alabilirsiniz.

Huzurlu mekan tasarlamak isteyenler ciğerin doğal malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da huzur mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir bulaşık yaratacağı unutulmamalıdır.

Gri koltuklu nesil dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı nefes alabilir etmek hesabına ışıl detaylardan dayak alabilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sprey boya sayede enerjisi yüce amma aynı zamanda dingin ve refahlı bir mutfak dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı zıtya heldiğinde ortaya çıdem akıbetlar şu şekildedir:

Fakat ensiz ve küçük bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve az buçuk uzun, kare olan aynaların tercihi de harbi düşüncemlara girişim atılmasını sağlıklıış olacaktır.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble çekinmezlik gerek. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa kesinlikle bu sektörde bucak düzlük uzmanlardan bindi alın! Antrasit mobilya dekorasyon konusunda bilirkişi desteği sizin selim hamleler yapmanıza goldfix yardımcı olacaktır.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp antrasit gri boya griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da süflida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği simgeleme ederken sair renklerle kıyak bir intibak karınerisindedir.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir platform yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere sahip eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek dâhilin ise gri duvar boyası sahih bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page