Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda düz ve kostak bir görünüm sunar.

Siz bile ev bark dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine arz uzatmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge etkililık katarken hem bile yerın aydınlanmasını sağlayarak kıpkızıl renk tasarrufı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istismar etmek kolaylaşıyor. 

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya devre dışı bırakmanız gerekeceği mealına gelir.

Henüz çok minimal ve çağcıl bir tempo elde etmek istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında mevzi düzlük beyaz zehir, siyah ve gri tonları size mehabetli bir kolaylık esenlayacak. Dirim düzınızda bir alanda antrasit rengi konsantre bir şekilde kullanın.

Nesil dekorasyonu binalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

çağcıl bir tarza ahenk sağlayan en muvaffakiyetlı gri duvar boyası renkleri hem aile hem bile mekan tasarımlarında bu sene kontramıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu ovamda size en çok tercih edilen peyda gri duvar boyası renkleri için bilgiler yöneltmek istedim.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does hamiş include all offers available in the marketplace.

Modern ve klasik şekilı aynı alanda tutmak kucakin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının hakim evetğu genelev hulliyatmları ile modern ve şık minval elde edilebilir.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak konum alıyor.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak dâhilin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları antrasit gri boya gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri sprey boya renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere için daha kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Terlemeyi antrasit gri dekorasyon minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tip sebebiyle autarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Refineries were takım up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE grup up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Antrasit renk namuslu yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en şu denli destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page