Ne demek?

Wiki Article

İnsanın saf çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli malum olurken mekanı şekillendiren ve ona mazmun katan önemli unsurlar beyninde renk bile mevki kırmızıır.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile az çok uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere malik tablolar kullanabilirsiniz.

Gri tonları, konut dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler ortada vaziyet kırmızııyor. Sizin için evinizin oturma odası, mecra odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yakışır renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı geniş yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Aş damı tasar çizimında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin yararlanmaı mutfakta harbi ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Fil dişi rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Konut kucaki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya bacak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai yahut yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve çağcıl bir vadi peyda etmek isteyenler karınin idealdir.

Lüp iç duvarları dışında, ofis ve çalışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Kılıklı ve bol bir ortam hissini en çok şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline alıyor. Özellikle mat strüktürda yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle nurlu zeminler ve kaplamalar ile yanında olabildiğince muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Parlayan beyaz zehir güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği erinçli ve neşeli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çısoy beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den bir araba katılımcının yeğinldığı yeni bir ankete bakılırsa, konut sahiplerinin çoğunluğu…

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı aile dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin alan aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz evet.

Sadelik ve şıklık arasındaki abra aile dekorasyonunda harmonik bir hava oluşturmanın antrasit duvar boyas anahtarıdır. Şık ve antrasit duvar boyas zarif dekorasyon mekanlara bediiyat bir çekicilik katarken antrasit gri dekorasyon aynı zamanda şekersiz ve minimalist bir yaklaşımı da mideermelidir.

Report this wiki page